11-jarig meisje overleden bij woningbrand, brand mogelijk aangestoken

4 min read
315

AMERSFOORT – Het 11-jarige meisje dat in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 januari bij een woningbrand aan de Gounodstraat ernstig gewond is geraakt, is zondagmiddag 15 januari aan haar verwondingen bezweken.

Na de brand werd direct een groot opsporingsonderzoek gestart omdat er mogelijk sprake is van brandstichting. Inmiddels is er een Team Grootschalige Opsporing (TGO) geformeerd waarin meerdere rechercheurs van verschillende specialismen hebben plaatsgenomen. De politie gaat uit van brandstichting. Op dit moment is men bezig met het verzamelen en analyseren van de informatie die tot nu toe is binnengekomen. De teamleider doet een dringende oproep aan getuigen om hun informatie en beeldmateriaal met dit rechercheteam TGO Gounod te delen.

Uw informatie en beeldmateriaal

Als u getuige bent geweest van deze woningbrand en/ of beschikt over film- of fotomateriaal. Deel uw informatie dan met het rechercheteam! Ook wil het onderzoeksteam beschikken over beeldmateriaal dat mogelijk is opgenomen door bewakingscamera’s van buurtbewoners die in de nabije omgeving of op Gounodstraat woonachtig zijn.

Informatie en het uploaden van beeldmateriaal kan via dit tipformulier op politie.nl.  Informatie telefonisch doorgeven kan via 0900-8844 en spreekt u liever met de politie anoniem dan kan dat via 0800-7000.

Reageer op dit onderwerp