Esther de Jong staat zware taak te wachten bij FVN Horecabond

4 min read
282

ALMERE – Vandaag heeft het Ledencongres in Amersfoort als nieuwe secretaris-penningmeester Esther de Jong gekozen met een grote meerderheid. Zij gaat de komende jaren leiding geven aan een proces van vernieuwing samen met het bestuur en actieve leden.

Esther de Jong is de afgelopen zeven jaar actief geweest bij de FNV, als laatste in de functie van Sectorhoofd Jong. Zij wil zich inzetten om de zichtbaarheid van de bond te vergroten, zorgen voor vernieuwingen om dichtbij de (potentiële) leden te komen om te weten wat er leeft en speelt.

Ben Francooy, voorzitter FNV Horecabond: “Ik ben blij dat het Ledencongres zijn stem heeft uitgebracht en Esther de Jong als nieuwe secretaris-penningmeester is een aanwinst.”

In het middagprogramma heeft het Ledencongres gesproken over de toekomstige koers van FNV Horecabond, waarbij met name de inzet bij het beroepsonderwijs centraal stond. FNV Horecabond zal een concreet plan ontwikkelen waarin deze inzet zal staan.

FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie zijn onderdeel van FNV Horecabond. Zij behartigen de collectieve belangen van alle horeca-, catering- en recreatiemedewerkers op het gebied van werk en inkomen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Reageer op dit onderwerp