Belastingdienst neemt beslag op 3 auto’s van 1 wanbetaler

3 min read
295

DELFT – Tijdens een politiecontrole op dinsdag 31 januari op de A13 ter hoogte van Delft zijn drie auto’s van één bedrijf weggesleept omdat de eigenaar als fiscale wanbetaler gesignaleerd stond.Medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid controleerden omstreeks 17.45 uur een VW Transporter bus en zagen dat de eigenaar van de bus gesignaleerd stond als fiscale wanbetaler.

De Belastingdienst werd in kennis gesteld en die liet een sleepdienst ter plaatse komen die het voertuig afvoerde. Toen de inzittenden van de bus opgehaald werden door een collega bleek dat ook die auto van hetzelfde bedrijf gesignaleerd stond. Nadat ook deze auto was opgehaald kwam de directeur van het bedrijf uit Den Haag zelf zijn gestrande werknemers ophalen. Ook deze directeur moest zijn auto laten staan in verband met een fiscale vordering.

Reageer op dit onderwerp