Sadist van Hoorn moet 12 jaar de cel in.

5 min read
382

ALKMAAR – Mustapha el N (39), de man die een Hoornse vrouw (37) twee en een halve maand stelselmatig verkrachtte, mishandelde en dwong om seks te hebben met meerdere mannen, is veroordeeld tot 12 jaar celstraf.

El N. werd onder andere ontvoering, verkrachting en bedreiging ten laste gelegd. Hij ontkende eerder gericht geschoten te hebben op het slachtoffer en dat hij haar gevangen hield. De rechter achtte alle feiten echter voldoende bewezen en op basis daarvan is de zware veroordeling tot stand gekomen.

Naast de celstraf, moet de verdachte een schadevergoeding van 108.000 euro betalen aan het slachtoffer. Bij het tot stand komen van de schuldeis hield de rechter rekening met de permanente schade die het slachtoffer heeft opgelopen. Zowel psychisch, fysiek en financieel.

Vastgebonden
El N. zou een schuld van 100.000 euro hebben bij motorclub Satudarah maar daar blijkt niets van waar te zijn. Hij wilde die ‘schuld’ betalen met het geld dat hij kreeg van mannen die betaalde seks met het slachtoffer hadden. Daarnaast liet hij haar gedwongen een lening van 48.000 euro afsluiten en het geld daarna overmaken op zijn rekening.

De dader verklaarde dat hij tijdens zijn gruweldaden onder de invloed van GHB was. Desondanks heeft de rechtbank hem volledig toerekeningsvatbaar verklaard. El N. wilde overigens niet meewerken aan onderzoeken van het Pieter Baan centrum.

Huiveringwekkend
De dingen die El. N. met zijn slachtoffer gedaan heeft zijn op z’n minst huiveringwekkend te noemen. Het slachtoffer verklaarde dat zij vastgebonden werd en seks moest hebben met meerdere mannen. El N. vroeg daar geld voor en stak dat in eigen zak.

Ook moest ze urine drinken, ontlasting eten en de anus van El N. schoonlikken nadat hij naar de wc was geweest. Verder moest ze harddrugs gebruiken, werd ze gechanteerd met expliciete seksfilmpjes en beschoten met een pistool. Na die beschieting werd ze gedwongen om zelf de hulzen op te zoeken. El N. ontmoette het slachtoffer via een datingwebsite.

 

Reageer op dit onderwerp