Trump zijn eigen verkiezingsfraude expert blijkt in 3 staten geregistreerd te staan

3 min read
246

SAN FRANCISCO(AP) – Een man die door president Donald Trump is gepromoot als een autoriteit op verkiezingsfraude blijkt in 3 staten te staan geregistreerd om te stemmen. 

Gregg Phillips, staat als kiezer in Alabama, Texas en Mississippi, geregisteerd als stemgerechtigde. In januari zei Phillips nog dat de verkiezingen werden ontsiert door 3 miljoen illegale stemmen en dat er vele duizenden dubbele namen en zelfs dode mensen op de lijst van stemgerechtigen stonden.

Philips wilde niet reageren op vragen gesteld door AP toen zij hem de bewijzen voorlegden. Philips staat onder de naam Gregg Allen Philips ingeschreven als inwoner van Alabama en Texas en onder de naam Gregg A. Philips in Mississippi. Na controle van de geboortedatums en de sofi-nummers bleek het om 1 en dezelfde persoon te gaan.

Reageer op dit onderwerp