Nederland viert feest! De ‘wietwet’ is een feit!

3 min read
366

Ruim 25 jaar strijdt de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD, al vóór het legaliseren van de wietteelt. Afgelopen dinsdag heeft de Tweede Kamer eindelijk ingestemd met de ‘wietwet’. “Een wijs besluit van onder meer PvdA, SP, GroenLinks, 50PLUS en de Partij voor de Dieren”, aldus JOVD-voorzitter Rutger de Ridder.

“De overheid kan in Nederland nu eindelijk de wietteelt slimmer gaan reguleren. Daarnaast kan er nu ook veel beter gecontroleerd worden op de kwaliteit van softdrugs. Een geweldige stap in de goede richting!”, aldus Rutger de Ridder.

De Ridder: “Wij zijn wel teleurgesteld in de VVD. Een meerderheid in de Tweede Kamer stemde liberaler op dit punt dan de VVD. Tijdens het afgelopen VVD-congres stemden de leden met grote meerderheid vóór het slimmer reguleren van de wietteelt.”

Reageer op dit onderwerp