Arnhemmer gewond bij steekpartij

3 min read
284

ARNHEM – Bij een steekincident vanochtend in de Arnhemse wijk Kronenburg is een man gewond geraakt. Het slachtoffer is buiten levensgevaar maar moest wel naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek maar heeft nog geen arrestaties verricht.

Omstreeks 06.00 uur vrijdagochtend trof een buurtbewoner een gewonde man aan op de Schepen van Ommerenstraat en waarschuwde de hulpdiensten. Het slachtoffer was aanspreekbaar en bleek steekwonden te hebben opgelopen. De man is voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet op dit moment onderzoek in de buurt om te achterhalen wat er precies gebeurd is. Daarbij is de hoop gevestigd op informatie van getuigen, die wellicht iets hebben gehoord of gezien wat met het voorval te maken heeft. Zo mogelijk volgt later nader bericht.

Reageer op dit onderwerp