16 juli 2018 14:12
Nederland actueel.

Witte haai doodt 17-jarige surfer

De haai zou een groot deel van haar been hebben afgebeten

PERTH(AP) – Een 17-jarige surfer is voor de Australische zuidkust aangevallen door een witte haai waarbij zij zo zwaar gewond raakte dat ze kwam te overlijden.

Het meisje was samen met haar vader aan het surfen toen zij door de haai werd aangevallen. Direct na de aanval werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht waar zij kort na aankomst overleed.

In Australië vallen gemiddeld twee doden per jaar door haaien.

Laden....

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten