Politie Hilversum ontkracht verhaal Arthur Souren

4 min read
3,667

HILVERSUM – De politie is vanavond met een reactie gekomen op het bericht van vanmiddag waarin Arthur Souren beweerde in de McDonalds eerst te zijn uitgescholden voor homo, flikker en dat hij eigenlijk dood moest zijn waarna hij werd mishandeld en tot zijn grote schrik zelf de cel in moest en pas weer vrij werd gelaten als hij de video die hij had gemaakt had verwijderd. 

Lees ook: Politie Hilversum eiste van mishandelde man dat hij video van mishandeling verwijderde

Nu blijkt het toch even heel anders te liggen volgens het persbericht van de politie. Die vertelt dat Arthur Souren straalbezopen was en zich zeer vervelend gedroeg en videootjes maakte van meisjes en die dit niet wilden. Souren zou zich zeer provocerend hebben opgesteld ook richting de politie die was opgeroepen om tussenbeiden te komen.

Ook na diverse waarschuwingen van de politie ging Souren door met provoceren en filmen waarna de agenten hem aanhielden voor openbare dronkenschap. Op het bureau aangekomen bekeken de agenten samen met de man de gemaakte video waarom de twee vrouwen stonden die voor hem in de rij stonden. De vrouwen stonden erop dat de video werd verwijderd wat in overleg met Arthur Souren is gedaan.

De politie heeft de camerabeelden van de McDonalds opgevraagd om meer duidelijkheid te krijgen wat er allemaal is voorgevallen vrijdagavond.

Reageer op dit onderwerp