0 C
Amsterdam
20 juli 2018 12:41
Nederland actueel.

14-jarige inwoner Dordrecht in de cel wegens mishandeling

DORDRECHT – De rechter-commissaris in Rotterdam heeft op donderdag 5 april een 14-jarige jongeman uit Dordrecht in bewaring gesteld voor 14 dagen. Hij wordt verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling van twee mannen in Dordrecht.
De 14-jarige verdachte zit in volledige beperkingen, wat inhoudt dat hij met niemand behalve met zijn advocaat en ouders contact mag hebben. Woensdag 4 april is een tweede verdachte aangehouden in dit onderzoek. Deze 16-jarige jongen, ook afkomstig uit Dordrecht, wordt vrijdag 6 april voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Het onderzoek is nog in volle gang en richt zich op een groep waar beide verdachten deel van uitmaakten. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Laden....

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten