0 C
Amsterdam
20 juli 2018 12:49
Nederland actueel.

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Limburg Museum

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Limburg Museum
Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Limburg Museum

VENLO – Per 16 mei 2018 treedt mevrouw Wilma Delissen- van Tongerlo aan als voorzitter van de Raad van Toezicht van het Limburgs Museum. Zij volgt Kees van Rooij op, die na een periode van 5 jaar afscheid neemt van het museum. Kees van Rooij is per 1 december aangetreden als burgemeester van Meierijstad, daarvoor was hij burgemeester van Horst aan de Maas. Zijn nieuwe functie was niet te combineren met het voorzitterschap van de Raad van Toezicht.

Wilma Delissen, in het dagelijks leven burgemeester van de gemeente Peel en Maas, zal de ingeslagen koers van het Limburgs Museum verder ondersteunen en als voorzitter van de Raad van Toezicht van het Limburgs Museum deze kritisch volgen. Naast haar hoofdtaak als burgemeester bekleedt zij voor de culturele omgeving van het museum o.a. nevenfuncties.

Met deze benoeming wordt de continuïteit van het museum verder gewaarborgd en kan de komende jaren vanuit een stabiele situatie gewerkt worden aan een gezonde toekomst van dit belangrijke instituut voor de provincie Limburg.

De Raad van Toezicht van het Limburgs Museum bestaat uit:

  • Wilma Delissen
  • Michiel Dijkman
  • Jos Kievits
  • Joop de Jong
  • Hans Jennissen
Laden....

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten