0 C
Amsterdam
20 juli 2018 12:50
Nederland actueel.

64-jarige inwoonster Winschoten bij brand overleden

Winschoten – Bij een brand in een appartementencomplex aan de Blijhamsterstraat in Winschoten is een 64-jarige vrouw om het leven gekomen. Het gaat om de bewoonster van het appartement. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de brand.

De brand werd vrijdagavond 29 juni rond 18.15 uur gemeld bij de hulpdiensten. Het ging om een uitslaande brand. Hulpdiensten werkten gecoördineerd samen om onder andere bewoners op te vangen. Nadat de brandweer de brand meester was, werd het stoffelijk overschot aangetroffen in het appartement.

Forensisch rechercheurs gaan onderzoek verrichten naar de toedracht van de brand en stellen eventuele sporen veilig. Het onderzoek is nog in volle gang.

Laden....

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten