0 C
Amsterdam
20 juli 2018 12:31
Nederland actueel.

‘Project Halal’ moest zoveel mogelijk moslims vermoorden.

PARIJS – Een Extreem-rechtse terreurorganisatie, AFO, wil door het vergiftigen van vooral Halal voedsel zoveel mogelijk moslims gaan vermoorden. Dit blijkt uit verhoren die de politie in Frankrijk hield na aanhouding van 10 leden van l’Action des Forces Opérationnelles (AFO) en zo een groot deel van de plannen in handen kreeg.

Door het vermoorden van zoveel mogelijk moslims in binnen- maar ook buiten Frankrijk wil AFO wraak nemen op de vele aanslagen in Europa door moslimterroristen.  De afgelopen 4 jaar zijn in Europa door aanslagen vele honderden slachtoffers gevallen, met Charlie Hebdo en de concertzaal Bataclan als bekensten.

De inlichtingendiensten in Frankrijk had AFO al geruime tijd in de gaten en door af te luisteren werden de plannen duidelijk waarop werd besloten in te grijpen. Tijdens huiszoekingen door heel Frankrijk kwamen documenten naar boven waar ‘Project Halal’ in beschrijven en besproken werd.  Besloten was om in supermarkten waar halal voedsel word verkocht deze op een effectieve manier te besmetten met een soort van rattengif. In het document is beschreven hoe dit gif zou moeten worden toegediend en hoe de rest van de plannen moeten worden uitgevoerd.

De eerste supermarkten bevinden zich in de regio Parijs en dan vooral in buurten met een hoge concentratie moslims.

Niet alleen ‘Plan Halal’ werd ontdekt maar ook bleek een deel van de groep zich te willen concentreren op het vermoorden van 100 tot 200 radicale imams, deze zouden moeten worden vermoord met bomaanslagen of met vuurwapens. Tijdens huiszoekingen bij diverse leden van AFO werden explosieven en wapens gevonden.  De aangehouden verdachten zijn allemaal boven de 30 jaar oud en van de tien die werden aangehouden zitten er nu nog 4 vast, deze worden verdacht van terrorisme.

Laden....

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten