Nederland Actueel
ICT & Internet

AMPLEXOR krijgt opnieuw contract met DG CONNECT van de Europese Commissie

AMPLEXOR, een toonaangevende leverancier van wereldwijde inhoud- en taaloplossingen, heeft een vierjarig vertaalcontract gekregen bij het directoraat-generaal Communicatienetwerken, inhoud en technologie (DG CONNECT) van de Europese Commissie. DG CONNECT is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een interne digitale markt voor marketing, e-handel en telecommunicatie om slimme, duurzame groei in Europa te genereren.1

Dit is de vierde keer op rij dat AMPLEXOR dit contract heeft gekregen, waarmee de samenwerking al meer dan tien jaar wordt voortgezet.

Het winnen van het contract betekent dat AMPLEXOR de kennisgevingen en alle bijbehorende documentatie die door de nationale regelgevende instanties aan de Europese Commissie wordt toegezonden, zal vertalen. De te vertalen inhoud heeft betrekking op artikel 7 van Kaderrichtlijn 2002/21/EG (zoals gewijzigd bij Richtlijn 2009/140/EG).

“AMPLEXOR heeft zich altijd ingezet om de Europese Commissie vertalingen van wereldklasse en projectondersteuning te leveren die voldoen aan de complexe eisen van de organisatie”, aldus Daina Misina-Eglite, Executive VP Public & Media van AMPLEXOR. “Wij hechten grote waarde aan onze voortdurende relatie met DG CONNECT”, aldus Daina Misina-Eglite, Executive VP Public & Media van AMPLEXOR.

Whatsapp ons voor tips op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@nederlandactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

Heeft u dit ook al gelezen

171.667 nieuwe registraties voor .eu-extensie

Redactie

Webwinkel Genesis biedt tienduizenden digitale dubbelgangers te koop aan

Redactie

Mensen langer zelfstandig met spraakgestuurde technologie

Redactie

Belcentrale koopt Huawei telecom hardware ondanks verdachtmakingen

Redactie

Lufthansa en Mindtree faciliteren contextrelevante reisplanning met API-functionaliteit voor direct boeken

Redactie

Nederlanders verlaten online winkelwagen door te hoge verzendkosten

Redactie