Nederland Actueel
Onroerend goed nieuws

Arcona Property Fund N.V. ziet bezettingsgraad verder stijgen

Arcona Property Fund N.V., een beursgenoteerd fonds dat belegt in commercieel vastgoed in Centraal-Europa, heeft in Polen twee huurovereenkomsten verlengd en drie nieuwe huurovereenkomsten gesloten. Daarmee verbetert de bezettingsgraad van Arcona Property Fund naar 87,9%. 

Discounter PEPCO heeft de huurcontracten voor het onroerend goed in Gdańsk en Piotrków met vijf jaar verlengd tot respectievelijk maart 2024 en juni 2024. De contracten hebben een verlengingsoptie voor vijf jaar. Het gezamenlijke aantal vierkante meters voor beide locaties wordt met 270 m2 uitgebreid naar 878 m2.

Voor het onroerend goed in Grudziadz en Łódź heeft Arcona Property Fund huurcontracten afgesloten met respectievelijk snoepwinkel Cukiernia Sowa (109 m²) en restaurant King Kong (106 m2). Beide contracten hebben een looptijd van vijf jaar.

Voor het kantoorgebouw in Szczecin heeft Arcona Property Fund voor drie jaar een nieuw huurcontract voor 190 m² afgesloten met de gerenommeerde Poolse brouwer Kompania Piwowarska.

De bezettingsgraad van Arcona Property Fund bedraagt na het afsluiten van deze nieuwe overeenkomsten 87,9%, tegen 86,9% eind 2018.

Reageer op dit onderwerp

Heeft u dit ook al gelezen

VEH mist concrete maatregelen voor urgente woonproblemen

Redactie

Aanbod commercieel vastgoed in eerste kwartaal 2019 verder gedaald

Redactie

VEH: `Nieuwe wet is goed nieuws voor nieuwbouwkopers`

Redactie

NVM Open Huizen Dag door 65000 mensen bezocht

Redactie

Inwoners Veendam kunnen aardbevingsschade aan woningen claimen bij het IMG

Redactie

20.000 nieuwe woningen voor gemeente Groningen voor 2030

Redactie